Vasikanfondi

Mausteeksi pisara täyteläistä makua

Touch of Taste Vasikanfondi saa täyteläisen makunsa ruskistetusta vasikasta ja paahdetuista tomaateista. Kokeile fondia niin mehukkaaseen lihapataan kuin yksinkertaisiin lihapulliin. Vasikanfondi sopii erinomaisesti myös pohjaksi lihan marinadiin. Lisää tilkka kerrallaan ja tarkista maku.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl:aan nestettä

Facebook Twitter

Ainesosat

Vesi, suola, aromi, lihauute, tomaatti, vasikanlihaliemi, muunnettu perunatärkkelys, happo: maitohappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Laimennetun fondin suolapitoisuus on 0,7 %.

Ravintoarvot 100 g
Energia 200 kJ / 45 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 6,5 g
Rasva mindre än 0,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soijapapu - Pähkinä -
Kananmuna - Seesaminsiemen -
Kala - Äyriäinen -
Selleri - Sinappi -
Maapähkinä - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Hyvät vinkit

Tuo vaihtelua lihamurekkeeseen ja lihapulliin Touch of Taste Vasikanfondilla.

Hyvät vinkit

Fondi lisää makua kirkasliemisiin keittoihin.

Hyvät vinkit

Saat uunissa paahdetuista vihanneksista maukkaampia lisäämällä niiden joukkoon tomaattipyreetä, Vasikanfondia ja oliiviöljyä.

Reseptit

Vasikanfondi

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä